مواد لازم
- دو فنجان کشمش
- نصف فنجان روغن نباتی
- دو فنجان شکر سفید
- چهار فنجان آرد کامل
- یک قاشق چایخوری پودر دارچین
- یک قاشق چای خوری گل میخک
- یک قاشق چای خوری پودر جوز هندی
- یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
- نصف قاشق چای خوری نمک

روش پخت
- کشمش ها را در 2 فنجان آب به مدت 15 دقیقه بجوشانید و سپس از روی شعله بردارید.
- روغن نباتی و آب سرد را به کشمش اضافه کنید.
...
ادامه آموزش را در لینک اصلی زیر بخوانید:
آموزش تصویری طرز تهیه شیرینی کشمشی نرم بازاری